Ana SayfaEUROLEAGUEFenerbahçe Tarfin evinde şov yaptı

Fenerbahçe Tarfin evinde şov yaptı

- Reklam -

Euroleague’de temsilcimiz Fenerbahçe Tarfin, Bayern Münih’i konuk etti. Mücadeleyi 100-76 kazanan Fenerbahçe Tarfin, Euroleague’e 2’de 2 ile başladı.

Maç öncesinde Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Jan Vesely, ‘’ Sarı Miras ‘’ kapsamında onurlandırıldı.

Mücadeleye yay gerisinden çok etkili başlayan Fenerbahçe Tarfin maçın başında arayı açtı. İlk çeyreği 31-15 önde tamamlayan Fenerbahçe, soyunma odasına da 50-31 üstün gitti.

İlk yarıda Fenerbahçe adına Marcus Bingham 10 sayı atarken; Bayern Münih takımında Jokubaitis’in 7 sayısı vardı. İlk yarıda Fenerbahçe’nin, Bayern Münih’in yıldız şutörü Andreas Obst’a karşı olan savunması dikkat çekti.

İkinci yarının başında da oyundaki kontrolü elinde tutan Fenerbahçe Tarfin, final periyoduna 75-51 önde girdi.

Son çeyrekte de rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Fenerbahçe Tarfin mücadeleyi 100-76 kazandı.

Sezona yay gerisinden düşük yüzdelerle başlayan Fenerbahçe’nin bu karşılaşmada %50 ile üçlük atması ve yüksek keskinlik ile oynaması dikkat çekti.

Fenerbahçe Tarfin adına Talen horton-Tucker 19 sayı 5 ribaund 4 asist 1 blok, Wade Baldwin 13 sayı 4 ribaund 8 asist 2 top çalma, Marcus Bingham 12 sayı 3 ribaund 2 asist 1 blok ile oynadı.

Bayern Münih takımında Duane Washington 20 sayı 2 asist 2 top çalma, Rokas Jokubaitis 10 sayı 1 ribaund 3 asist üretti.

Bu sonuçla Fenerbahçe Tarfin 2. maçında 2. galibiyetini alırken; Bayern Münih ilk kez kaybetti.




BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler