Euroleague’de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Bayern Münih’i ağırladı. Mücadeleyi 88-73 kazanan Fenerbahçe Beko, üç maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi.
Maça iyi başlayan taraf Alman ekibi oldu. İlk çeyrek 14-20 Bayern üstünlüğünde geçildi. İkinci çeyrekte kontrolü ele alan Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 37-32 üstün girdi.
İkinci yarıda Scottie Wilbekin’in etkili performansı ve Jantunen’in peş peşe üçlükleri ile arayı açan Fenerbahçe Beko, son çeyreğine 62-46 önde girdiği karşılaşmayı 88-73 kazandı.
Fenerbahçe adına Jantunen 15 sayı 1 ribaund, Scottie Wilbekin 14 sayı 1 ribaund 3 asist üretti.
Bayern Münih takımında Andreas Obst 13 sayı 1 ribaund 3 asist, Isaiah Mike 13 sayı 1 ribaund ile oynadı.
Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 5. maçında 2. galibiyetini alırken; Bayern Münih 3. kez kaybetti.




Bu maç õlçü tabii değil de evde önce geri düşüp sonra farklı galibiyet moral verici. Haftasonu ligde ki pek zorlu olmaz, klas ve kalite farkı çok ve haftaiçi eurolig derbileri mesaj açısından önemli. Bir kez daha Sertaç niye tutulmadı diye soralım, çok para istediyse tamam da Birch düştü herkes eyvah dedi. Maç sayılarının arttığı sezonda tüm riskler hesap edilmeliydi,mesela Boston kaç aydır oynamıyorken alındı bir maç oynadı sakat. Saras farkın 24 sayıya çıktığında bile daha az süre alanları tercih etmedi ki bunu anlamak kim yaparsa yapsın zor, kadro dar ,sakatlar var, niye devamlı oynayan oyuncularda ısrar edilir ki?