Euroleague’de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Dubai Basket’i ağırladı. Karşılaşmayı Dubai 69-93 kazandı.
Fenerbahçe Beko’da Talen Horton Tucker sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemedi.
Yüksek tempolu başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğini konuk ekip 20-25 önde geçti. İkinci çeyreğin sonunda farkı çift hanelere taşıyan Dubai, soyunma odasına 31-46 önde gitti.
İlk yarıda Fenerbahçe’nin yay gerisinden 1/11 ile oynaması dikkat çekti.
Üçüncü çeyrekte de Fenerbahçe Beko beklenen görüntüden çok uzaktaydı Final periyoduna Dubai’nin 71 üstünlüğü ile girildi.
Son çeyrekte de temsilcimizin geri dönemsine izin vermeyen Dubai, mücadeleyi 69-93 kazandı.
Dubai Basket adına Kabengele 26 sayı 7 ribaund 1 asist, Bacon 21 sayı 3 ribaund üretti.
Fenerbahçe Beko’da Baldwin 12 sayı 1 ribaund 5 asist, Bonzie Colson 12 sayı 4 ribaund ile oynadı.
Bu sonuçla Dubai 4. maçında 2. galibiyetini alırken; Fenerbahçe Beko 1 galibiyette kaldı.




Fb çok şeyler beklediği 3 oyuncudan mahrum olup hakemler de böyle taraflı maç yönetirse moralin bozulması ve yenilmesi de normal. Saras, bazen kötü gününde olan oyunculara fazla şans veriyor bu da takımı olumsuz etkiliyor. Bazı oyunculara da özel set çizmiyor. Sezonun başında çoğu kilit oyuncuların yeni ve sakat olması nedeniyle kötü oyun normal ama hakemlerin bu kadar kasti kötü olmaları hiç normal değil.
Şimdi, bu maç skoru sonunda ben maçın tekrarını izlemeye gerek bile yokken deyu düşünürken, sosyal medya ve sitelerimizde hakem geyiği ile karşılaşınca ACABA!!! dedim, neyse ki SARAS MAÇ SONU; “Böyle bir oyundan sonra hakemler hakkında konuşursak bu, sadece kendimizi utandırmaya yarar. Dürüst olmak gerekirse Wade, duygusal bir oyuncu. Bunu biliyoruz. Yine de duygularını kontrol etme konusunda çok büyük bir gelişim gösterdi. Tabii ki bugün en iyi günlerinden biri değildi ama duygularını kontrol etme hususunda bir endişem yok. Ayrıca taraftarımızdan bir ricada bulunmak istiyorum, lütfen maçlarda ‘EuroLeague Mafia’ diye bağırmayı bırakın. Biz son EuroLeague şampiyonuyken bu tezahüratın olması doğru değil. Geçen sene iyi oynayıp şampiyon olduğumuzda karşımızda bir ‘mafya’ yoktu. Dolayısıyla bugün hakemler hakkında konuşmayacağım çünkü rakibimiz bizi parçaladı.” diyerek BENİ KURTARDI…
Ben artik bu takimin maclarina gitmeyecegimi,gidilmemesi gerektigini ilk haftadan beri soyledim. Bu sene en fazla bu takim 9. veya 10.olur. O bile su an riskli. Saadettin Saranla her sey iyi olacak diye dusunenlerin aklina Fikret Ormani getiriyorum..Izlemeye devam.
Berbatbahce tamam, eyvallah. Herkes dokuluyor tamam, eyvallah. Bu oyunla hic bir sey olmaz tamam, ona da eyvallah. Ama bu hakemlerin rezaleti cok asan bir yonetim gosterdikleri gercegini ortebilir mi? Neden boylesi bir rezalete mazur kaliyoruz, neden kendi sahamizda dubai kadar saygi goremiyoruz? Bu takim 2 kez euroleague sampiyonu olmus Allahin belasi euroleague, Saras sakin maci hakeme yuklemeyin diyor, tamam, eyvallah, eyvallah ta ben calisir kendimi duzeltirim, peki bu sefil hakemler ne olacak? Bu nereye kadar devam edecek? Birkac seneye gorecegiz, bunlar diz cokup yalvaracaklar aman burada kalin nba europe’ya gitmeyin diye. Ayip, hem takima hem de euroleague denen cop parcalarina.
bir fikre bir düşünceye karşılık vermek için hakarete aşağılamaya ve küfre başvurmak modern insan davranışı değildir. her ne olursa olsun kötü sözler sizin karakterinizin aynasıdır. buna dikkat etmek gerek. editöre de gerekli aksiyonu aldığı için teşekkürler. duyarlı davrandılar , darısı ağzına her geleni söyleyemeyeceğini öğrenmesi gerekenlere