21 Aralık 2025, Pazar
spot_img
Ana SayfaEUROLEAGUECole son topu kaçırdı, Olympiacos deplasmanda galip

Cole son topu kaçırdı, Olympiacos deplasmanda galip

THY Euroleague 3.hafta maçında Maccabi Tel Aviv, sahasında Olympiacos’u konuk etti.

Karşılaşmaya Olympiacos daha iyi başladı, 4-12 ile maça hızlı bir giriş yaptılar. Fakat periyot sonuna kadar ev sahibi ekip toparlandı ve ilk çeyrek 18-18 eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ikinci çeyreği de denge oyunu devam etti. McLean’in sayılarına Maccabi Tel Aviv Norris Cole ile cevap verdi ve ilk devre 33-35 Olympiacos lehine sonuçlandı.

Üçüncü periyot karşılıklı basketlerle açıldı. Periyot sonuna doğru farkı 5 sayı civarına açmayı başaran Olympiacos, final periyotuna da 45-51 önde girdi.

Son çeyreğe iyi giren ev sahibi takım, 33.dakikada farkı 1 sayıya kadar düşürdü; 58-59. 35.dakika 60-63 Olympiacos üstünlüğünde geçildi. Bitime 1:45 dakika kala skor 63-69’du. Norris Cole 68-69 yaptı. Olympiacos Roberts ile son hücumunda isabet bulamadı, Maccabi Tel Aviv Norris Cole ile son topu değerlendiremedi ve maç konuk ekibin galibiyeti ile sonlandı; 68-69.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler