Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu:
Yıldırım, erkek basketbolun sponsorluğu ve bütçe hakkında şu açıklamaları yaptı:
“Burada çok değerli arkadaşlar var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Dün akşam da Sayın Murat Ülker kulübe geldi. Beko forma önünden çıktı. Kendisi ayrıldı, bizimle ilgili değil ve şubat ayında karar vermişler, hatta Sadettin Bey ile görüştüklerini ifade etmişler. Murat Ülker’in Ülker Grubu’nun girebileceğini söylemişler. Onun için dün Murat Ülker geldi, arkadaşlarımızdan da birkaç kişi ile görüştük. Konuşmalarını yapıyoruz.
Kadın basketboldaki Opet de ayrıldı. Kendileri çıktılar ama şundan dolayı; onlar 2 milyon teklif yapıyorlardı, bizim arkadaşlar 3 milyona yakın bir bedel bulmuşlar. Onu teklif etmişler. Opet de ‘Biz çıkalım ama 2 milyonu başka yere kullanalım’ diye tutuyorlar ama ne olacak bilmiyorum. Bilginiz olsun. Bizden değil, kendileri çıkmak istedi. Ülker’le de basketbol ile görüşmeleri yapıyoruz.
Erkek basketbol tarafında Ömer Onan’ın bize verdiği bilgiye göre başa baş bir durum var. Ama bütçe 44 milyon Euro, onu da bilin.”



