Ergin Ataman Maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Ayrıntılı olarak şunları söyledi:
“Öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik etmek istiyorum, galibiyeti hak ettiler, bizden çok daha iyi oynadılar. Özellikle savunmada, özellikle adam adama değişikliklerde çözüm bulamadık. Çok hata yaptık. İkinci yarıda oyuna geri dönmek istedik. Kendrick Nunn’ı beş faulle kaybettik ve fırsatlarımızı değerlendiremedik. Bire birlerde hatalar yaptık, özellikle McCollum harika bir oyun oynadı, kenar oyuncularımızı geçtiler ve eleme turunu geçtiler. Fenerbahçe’yi tebrik ederim.
İstediğimiz çözümleri bulamadık, kenar oyuncularımız atak yapmaya çalıştılar ancak iyi savunma yaptılar ve istedikleri şutları atamadılar. Sonunda Matias’ı oyuna aldık ve oradan da puanlar bulduk.
Son beş aydır oynamamasına rağmen Matias’ı kadroya aldım, onu iyi kullandığımızı düşünüyorum ve her geçen gün daha iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle Yunanistan şampiyonası finalinde daha da güçlü bir şekilde geri dönecek.
McCollum’un üç sayılık atışları çok önemliydi, ama basketbol böyle, bazen zor atışları yaparsınız, bazen de yapamazsınız.”
Aferim bu sefer çıkarın için ortalığı karıştırmadın sportmence davrandın o yüzden sana bu sefer söz yok…