19 Eylül 2024, Perşembe
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigFilipovski: Türkiye'deki en iyi taraftara sahibiz

Filipovski: Türkiye'deki en iyi taraftara sahibiz

Banvit Spor Toto Basketbol Ligi ikinci hafta karşılaşmasında Bandırma’da Darüşşafaka Doğuş’u 93 – 88 mağlup eden Banvit'te Baş Antrenörü Sasa Filipovski şu değerlendirmelerde bulundu:

'Öncelikle ekibimi ve oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi çalışarak güzel bir galibiyet aldık. Çok zor bir maçtı. Çünkü karşımızda Euroleague’in çok iyi bir takımı ve çok iyi bir antrenörü vardı. Bugün vücudumuzdaki son hücreye kadar efor sarf ettiğimizi ve mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ve en büyük teşekkürü de bugün buraya gelen seyircimize etmek istiyorum. Onlar olmasaydı bugün burada kazanamazdık. Bence Türkiye Ligi’ndeki en iyi taraftara sahibiz’’ dedi.

Can Maxim Mutaf ise karşılaşmayı şu şekilde değerlendirdi : ‘’Bütün hafta hem iyi çalıştık hem de koçumuz maça bizi çok iyi hazırladı. Hücumu iyi oynadık, savunmada yardımlaştık. Sonucunda maçı kazandık. Herkes çok iyi mücadele etti. Şimdi 3 gün sonra İsrail’de Şampiyonlar Ligi maçımız var. O maça hazırlanıp oradan da galibiyetle dönmek istiyoruz.’’ dedi.

Kaynak: Banvit Basketbol

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler