5 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERKadınlar Basketbol Süper Lig'Edirne’nin büyük değerlerinden biri yok oldu'

'Edirne’nin büyük değerlerinden biri yok oldu'

Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, Bilyoner.com Kadınlar Ligi'nden düşmeleri nedeniyle büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Murat Boyacıoğlu, yeterli desteği görememelerinden yakındı. “Edirne'de bizim küme düşmemize sevinen düşmanlarımıza, bizi temenni, istek ve beddualarıyla düşürenlere de selam olsun.” ifadelerini kullanan Boyacıoğlu, “Böyle bir aileyi parçaladıkları için kına yaksınlar diyorum. Edirne'de yükselen değerleri aşağıya çekmek için birebir çalışan arkadaşlar var.” dedi.

Boyacıoğlu, şunları kaydetti: “Edirne’nin büyük değerlerinden biri yok oldu. En büyük üzüntümüz bu. Biz ekibimizle uzun seneler buralarda olmayı istiyorduk. Maalesef şartlar yetmedi. Hafta sonları Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi seyreden insanlar, bundan sonra burada neyi seyredecek merak ediyorum? Başkanlığı bırakacağım. Bu işi bırakacağımı da daha önce açıklamıştım. Bu işi yapma hedefi olanlarla oturur şartlarımızı konuşuruz demiştik. Bunun artık şartı da kalmadı. Kimseleri kırmadan buralara kadar geldik. Bundan sonra ben de normal, özgür bir vatandaş olarak söz söyleme hakkına sahibim. Bilgisayarımız önümüzde, biz de artık cevap verme hakkına sahibiz. Bize destek olanlara teşekkür ediyoruz. Köstek olan arkadaşların da yolları açık olsun. Kendilerinin bir başarı sağlayabileceklerini düşünmüyorum.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler