20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKandemir: Uyum sorunu yok

Kandemir: Uyum sorunu yok

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni sezon hazırlıklarını Sinop'ta sürdürüyor. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk ve yabancı oyuncuların katılımıyla Mersin'de ilk etap hazırlıklarını tamamlayan takım, Sinop'ta sezona hazırlanıyor. Daha önce transfer edilen sporcuların da katılımıyla süren ve 5 Eylül'e kadar devam edecek çalışmalar kapsamında, sporcular oldukça verimli ve keyifli dakikalar geçiriyor. Antrenör Ahmet Kandemir, ilk haftayı kondisyon ağırlıklı idmanlarla geçirdiklerini, takıma yeni katılanların ise uyum sorununu çok çabuk aştığını belirtti.
Kampın bundan sonraki bölümünde fiziksel antrenmanlarla birlikte tekniğe ağırlık vererek sezona hazırlanacaklarını ifade eden Kandemir, şunları kaydetti:
''Özellikle yabancılarımızın aramıza çok iyi durumda katılmış olmaları hızlı ilerlememizi sağlayacak. Bu sezon oyun anlayışımız, oyuncu özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterecek. Geçen sezon olduğu gibi takım oyununu hedefliyoruz ve yeni yabancılar buna çok uygun. Bu nedenle taraftarlarımız bu sezon daha heyecanlı ve keyifli birer karşılaşma izleyecek.''

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler