20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV"Hem 5 hem de 4 oynarım"

"Hem 5 hem de 4 oynarım"

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın yeni transferi Mike Wilkinson, taraftarın gönlüne su serpti.

GS TV'ye özel açıklamalar yapan ABD'li oyuncu Wilkinson, İstanbul'da bulunmaktan memnuniyetini dile getirerek, Galatasaray'ın iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunu söyledi.

Galatasaray'a transferinden önce az bilgi aldığını, daha önce burada oynayan oyuncularla konuştuğunu ve onların Galatasaray'ı sevdiklerini öğrendiğini anlatan Wilkinson, yeni takım arkadaşı Darius Washington hakkındaki düşüncelerini de “Makedonya Milli Takımı'nda Darius Washington ile birlikte oynamadım. O benden sonra Milli Takım'a katıldı ama Yunanistan ve Rusya Ligi'nde ona karşı oynadım. Çok iyi bir oyuncu, iyi bir skorer. Müthiş pasları var ve savunma yönü gayet iyi. Neye ihtiyacımız varsa onu yapar” diye açıkladı.

Kendi kariyeri hakkında bilgi veren Wilkinson, “Kariyerimde önemli galibiyetler var. Ben her zaman takımımın kazanması için oynarım. İki yıldır Eurocup'ta mücadele ediyorum. Geçen yıl finale kadar çıktık. Umarım bu sene aynı başarıyı Galatasaray'da da yaşarız” dedi.

Galatasaray'ın Avrupa'daki şansını değerlendiren Wilkinson, Avrupa'da başarılı olmak için birlikte oynamaları, takım olmaları ve defansif oynamalarının gerektiğini söyleyerek, maç içinde bunlar yapılmazsa Avrupa'da şanslarının olmayacağını dile getirdi. Wilkinson ayrıca, “İyi bir takımımız var. Başarılı olabilecek potansiyele sahibiz. Antrenörümüzle iyi çalışıyoruz ve zamanla çok daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

Antrenör Okan Çevik'in sert savunma yapan hızlı bir takım düşündüğü belirtilerek, böyle bir takımda kendi performansının nasıl olacağı sorulduğunda ise Wilkinson, “Aris'teyken 5 numara, geçen sene ise hem 4 hem de 5 numara pozisyonunda oynadım. Eğer sert savunma yapan ve hızlı bir takımla oynarsak bu benim de işime gelir” dedi ve Galatasaray taraftarlarını kendilerini desteklemeye çağırarak, güzel bir sezon geçireceklerini söyledi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler