20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAziz Yıldırım'dan şok iddia!

Aziz Yıldırım'dan şok iddia!

Hürriyet yazarı Fatih Çekirge bir yemekte karşılaştığı Aziz Yıldırım'ın Kerem Gönlüm'ün doping olayı konusundaki düşüncelerini kaleme aldı. Çekirge, Fenerbahçe Başkanı'nın Kerem'in doping olayının üstüne neden gidilmediği konusunda rahatsızılğını yazdı.

İşte yazının tamamı:

Doping öfkesi

BİR yemekte karşılaştık. Yanında İkinci Başkanı Nihat Özdemir. Aziz Yıldırım her zamanki gibi keskin.

Soruyor: – Medya neden Efes’in doping olayının üzerine gitmedi. Gidemiyor mu?

O sırada Spor Müdürümüz Esat Yılmaer orada. Esat “Gitmez olur muyuz. Sorduk, araştırdık, yazdık…”

Bu defa Yıldırım bana dönüyor: – Bakın işte buradan söylüyorum. Medya Efes’e bu konuda torpil yapıyor. Bu olay bir Fenerli oyuncuda çıksaydı, dünyada bizim peşimizi bırakmazlardı. Yerden yere vururlardı.

Soruyorum:

– Peki Başkan, ne yapacaksın?

– Yazar mısın? – Tabii yazarım, neden çekineceğim ki? Aziz Yıldırım bu defa daha keskin bir üslupla şöyle diyor:

– Bayramdan sonra bütün işim bu. Bu konunun peşine düşeceğim. Başka hangi sporculara verilmiş araştıralım bakalım. Ben soruyorum medya neden bu işin peşini bıraktı. Ben araştıralım diyorum. Bu doping olayı çıksın ortaya. Bakalım başka kimlere verilmiş o ilaç? Bana gelen iddialara göre de o maçta takımın çoğunda doping var. Bu nedenle mutlaka araştırılmalı. Ben Galatasaraylıyım. Ama Aziz Yıldırım’ı hem insan hem de başkan olarak severim. Fenerbahçe’ye çok şey yaptı. Doğru, dürüst eğilip bükülmeyen bir başkan imajını spor camiasına kattı. Spor basınının kimseye torpil yapacağına inanmam. Bu nedenle diyorum ki; “Aziz Yıldırım’ın bu sesine spor basını sesiz kalmasın. Üstüne gitsin bu doping olayının.” Belli ki olay Kerem Gönlüm’den ibaret değil…

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler