27 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKarakaş: Kaybedecek 1 saniyemiz yok

Karakaş: Kaybedecek 1 saniyemiz yok

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Şube Direktörü Nedim Karakaş, kupadaki hedeflerini anlattı.
Karakaş, takımdaki eksik oyunculara rağmen Mersin'deki eleme maçlarından grup birincisi olarak çıkıp, Teknosa Türkiye Kupası'nda son 8'e kalmayı ve bu sezon kupayı kazanmak istediklerini söyledi.
Nedim Karakaş, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, takımdaki sakat oyunculardan yakınarak, ''İki aydır, milli takımdaki oyunculardan yoksunduk ve bu nedenle bir türlü tam kadro çalışamadık. Ayrıca sakatlıklar nedeniyle son 1 haftada sadece 2 gün tam kadro çalışabildik. Sakatlığı süren Mirsad ve sakatlıktan çıktıktan sonra antrenman eksikliği bulunan Mrsic'in yanı sıra geçen sezon Efes Pilsen'le oynadığımız final serisinde ceza alan Rasim'den de yoksun bir kadroyla Mersin'e gidiyoruz'' diye konuştu.
Kadrodaki eksiklere rağmen Mersin'deki grup maçlarında grup birincisi olarak Türkiye Kupası'nda son 8'e kalmak istediklerini kaydeden Nedim Karakaş, ''Her sene denizi geçip derede boğulduğumuz Türkiye Kupası'nı bu sezon müzemize getirmek istiyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. Hedefimiz, Mersin'deki gruptan birinci olarak çıkmak'' ifadelerini kullandı.
Karakaş, yoğun maç trafiğinin başladığına dikkati çekerken, ''Türkiye Kupası grup maçlarından hemen sonra, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını oynayacağız. Akabinde de lig maçlarımız başlayacak. Yani çok zorlu bir döneme giriyoruz. Kaybedecek bir saniyemiz bile yok'' dedi.
Fenerbahçe taraftarına da seslenen Nedim Karakaş, ''Taraftarımız Mersin'de bizi yalnız bırakmasın'' diyerek sözlerini tamamladı. Fenerbahçe Ülker, Mersin'de yapılacak Teknosa Basketbol Erkekler Türkiye Kupası eleme turu (D) grubunda, 7, 8 ve 9 Ekim tarihlerinde Aliağa Pektim, Darüşşafaka Cooper Tires ve Banvit takımları ile karşılaşacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler