27 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKulüpler açıkta kaldı

Kulüpler açıkta kaldı

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 13. Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nın Abdi İpekçi’de yapılacağını açıkladı, basketbol camiası sarsıldı.
Türkiye Basketbol Federasyonu Tesis ve Medya Sorumlusu Doğan Hakyemez’in, “Turnuva burada yapılırsa büyük zarar olur. Parayı geçtik, kırılan parkelerin ABD’den gelmesi 1.5-2 ay. Skorbord bozulursa 3 ay da bunun zamanı var. Bizim basketbol sezonuna hazır girmemiz mümkün değil. Euroleague ve lig maçları nerede yapılacak? 1 trilyon yenileme yapılmıştı, şimdi bir o kadar düzeltme yapılacak” açıklamasına karşın Akgül, “Salon Türkiye Cumhuriyeti’nin malı ve basketbol dışında her organizasyon yapılabilir” dedi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürü, “Burada ne için ihtiyaç olursa onu yapacağız. Söz konusu yüzme şampiyonası alındığında Ataköy Havuzu vardı. Biz orayı göstererek almıştık. Ancak yapılan incelemede buranın uygun olmadığı ortaya çıktı ve havuz yetişmedi. Ülkemizin prestiji söz konusuydu. Biz de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapmayı kararlaştırdık ve orada olacak. Biz basketbol federasyonuna buranın Türkiye Cumhuriyeti’nin malı olduğunu ve basketbolun dışındaki kalan zamanlarda her türlü organizasyonun yapılacağını deklare ettik. Onlar da bunu biliyor. Burada güreş şampiyonası da, parti kongresi de erovizyon yarışması da yapılacak. Sadece bir sıkıntı var; bir süre basketbol takımları maçları başka yerlerde yapmak zorunda kalacak. Bir sürü başka salonumuz var, oralarda oynayabilirler” şeklinde konuştu.
Akgül salonu tertemiz ve hazır bir şekilde teslim edeceklerini söyledi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler