27 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVBornova "sürpriz değil" dedi

Bornova "sürpriz değil" dedi

25. Erkekler Teknosa Türkiye Kupası'nda ilk 8 takımın arasına kalmayı başaran Bornova Belediyesi'nin Genel Menajeri Önder Bingöl, ''Grup maçlarında, savaşan takım kimliğimizi sahaya yansıtıp, ilk 8 takım arasına kalmayı başardık'' dedi.
Bingöl, Bursa'da (B) Grubu maçlarında birbirinden kuvvetli takımlarla mücadele ettiklerini, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom'u mağlup ettikten sonra Erdemir'e mağlup olmalarına rağmen kupada 8'li finallerde oynama hakkını elde ettiklerini söyledi. Çok iyi bir turnuva geçirdiklerini kaydeden Bingöl, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Grup maçlarında savaşan takım kimliğimizi sahaya yansıtıp, ilk 8 takım arasına kalmayı başardık. Kamuoyu için bu sonuç sürpriz olarak nitelendirildi. Ancak biz mental ve fiziksel olarak kupa maçlarına hazırdık. Yabancı oyuncularımız, çok kaliteli, bu kalitelerini de sahaya yansıttılar. Grup maçlarından önceki basın toplantısında 'Biz bu gruptan çıkarız' demiştim. İyi mücadele ederek ve iyi skorlar alarak bunu gerçekleştirdik. Artık hedefimiz ligde başarılı sonuçlar almak.''
Bornova Belediyesi'nde sakatlığı devam eden Yalçın'ın Pazartesi günü alçısının çıkartılacağı ve oyuncunun fizik tedaviye başlayacağı, kupa maçlarında sakatlanan Umutcan'ın durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Bursa'da oynanan (B) Grubu maçlarında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 63-60, Türk Telekom'u da 81-79 yenen Bornova Belediyesi, gruptaki son maçta Erdemir'e 73-65 mağlup olmasına rağmen grupta üçlü averajla Türk Telekom'un ardından ikinci sırada yer aldı ve Teknosa Türkiye Kupası 8'li finallerde oynama hakkını elde etti. İzmir ekibinde üç maçta en fazla süreyi 101 dakika sahada kalan Shipp alırken, bu oyuncuyu Koljeviç, Brown ve Mesut takip etti. Takımın en skorer isimleri 23,67 sayı ortalaması ile oynayan Shipp ile 14 ortalama ile oynayan Koljeviç oldu. Ribaund ortalamasında ise Elegar 8, Shipp de 6,67 ortalama ile mücadele etti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler