27 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV"Serkan'ın devamlılığa ihtiyacı var"

"Serkan'ın devamlılığa ihtiyacı var"

Teknosa Türkiye Kupası Bursa ayağında birinci olarak sekizli finallere kalmayı garantileyen Türk Telekom'da coach Murat Özyer, “Hem sistem hem bireysel olarak tam hazır olmadığımız dönemde mücadele ettiğimiz Teknosa Türkiye Kupası’nda, basketbol zekamız ve tecrübemizle son 8 takım arasına kaldık. Kadromuzun derin olması Bursa’da bize önemli katkı sağladı” dedi.
Murat Özyer, Soner ve Bekir’in maç ve takımla idman eksikliği olması, Owens ile Mutlu’nun bu turnuva öncesi sakatlıktan yeni çıkmalarının oyun ritimlerini etkilediğini söyledi.
Özyer, “Sistemimizin oturması için daha fazla idmana ve maça ihtiyacımız var. Hüseyin ve Demond’un liderliğinde bu dönemi geçmeyi bildik. Fakat çok çalışarak eksiklerimizi gidermeliyiz” şeklinde konuştu.
Özyer, kendisine yöneltilen soruları ise şöyle yanıtladı:
Soru: Savunmanın sizin için önemli olduğunu her seferinde vurguluyorsunuz. Kupadaki üç maç için nasıl bir değerlendirme yaparsınız.
Yanıt: Savunma bizim için çok önemli. Savunmamız bu dönemde henüz hazır olmayan unsurların başında geliyor. Ama her gün çalışarak, daha da kuvvetlenerek bu ligde en iyi savunma yapan takımlardan biri olacağız.
Soru: Serkan 2 kere maçın oyuncusu seçildi. Performansından memnun musunuz? Bu sezon onun çıkış senesi mi olacak?
Yanıt: Ben takım performansının önemine inanırım. Diğer oyuncularımız gibi, Serkan da iyi bir oyuncu. Kupa maçlarındaki hücum performansında, arkadaşlarının ona doğru yerde topla buluşturmalarının da büyük önemi vardı. Ayrıca Serkan’ın asist ortalamasının yüksek olması onu savunulması zor bir oyuncu haline getirdi. Daha iyi savunma yapması ve daha çok faul atışı kullanması için kuvvetlenmeye ihtiyacı var. Bu sene takımıyla kupa kaldırmak, milli takım kadrosuna tekrar girebilmek için, artan performansa ve devamlılığa ihtiyacı var.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler