18 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVLigde derbi haftası / Arif Şahin

Ligde derbi haftası / Arif Şahin

Bir haftalık kupa arasından sonra Beko Basketbol Ligi'ne 20. hafta maçlarıyla devam edilecek.

_ Fenerbahçe'ye yenilmesine rağmen liderliğini sürdüren Efes Pilsen içerde son 10 maçını kazandı. Bu haftaki rakipleri Beşiktaş Cola Turka ise son beş maçının dördünü kazanmayı başardı. Büyük maç Pazar günü saat 13:00'te.

_ Haftanın derbisinde geçen haftalarda iki kez Efes Pilsen'i yenmeyi başaran ve kendi sahasında son altı maçını kazanan Fenerbahçe Ülker'in konuğu son dört resmi maçını kaybeden Galatasaray Cafe Crown. Dev derbi Cumartesi 17:00'de.

_ Bu haftanın bir diğer önemli maçında ligde son üç maçını kazanan Pınar Karşıyaka deplasmanda ligde son iki maçında Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yenmeyi başaran Banvit'e konuk oluyor. Haftanın kapanış maçı Pazar günü saat 16:00'da başlayacak.

_ İki maçlık yenilgi serisine Mersin deplasmanında son veren Aliağa Petkim bu hafta ligde son iki maçını kaybeden Türk Telekom'u ağırlayacak. Karşılaşma Cumartesi günü 16:00'da.

_ Kendi sahasında son iki maçını kazanan Erdemir bu hafta son üç maçını kazanarak yükselişe geçen Tofaş'ı ağırlayacak. Cumartesi gününün son maçı saat 17:30'da.

_ Ligde son beş maçının dördünü kazanan Bornova Belediye bu hafta kupa finalisti Mersin Büyükşehir Belediye önünde önemli bir sınav verecek. Haftanın açılış maçı Cumartesi günü 15:00'de başlayacak.

_ Cumartesi 17:00'de oynanacak diğer maçta deplasmanlarda son dört maçının üçünü kazanan Antalya Büyükşehir Belediye bu hafta ligde son beş maçını kaybeden Oyak Renault'ya konuk olacak.

_ Ligde alt sıraları ilgilendiren maçta son beş maçını kaybeden Kepez Belediye'nin konuğu son üç maçının ikisini kazanmayı başaran Darüşşafa Cooper Tires olacak. Bu maç da yine Cumartesi günü saat 15:00'de oynanacak.

sahinarif88@hotmail.com

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler