23 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTrabzonspor Beko Basketbol Ligi'ne çıkacak mı?

Trabzonspor Beko Basketbol Ligi'ne çıkacak mı?

Daha önce Genel Menajerlik görevine Doğan Hakyemez'i getiren ve önemli transferler yaparak iddialı duruma gelen Trabzonspor son olarak da önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı… Türkiye 2. Basketbol Ligi öncelikle 12'şer takımdan olan iki grupla başlıyor. Grupları ilk ikide bitiren takımlar dörtlü bir grup oluşturuyorlar ve çift devreli lig usulüne göre karşılaşıyorlar.

TBF, ilk final grubu maçlarının 30 Nisan-2 Mayıs arasında Çorum'da, ikinci maçların ise 7-9 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Olimpiyat Salonu'nda yapılmasını kararlaştırdı. Bu grupta ilk iki sırayı alacak olan takımlar Beko Basketbol Ligi'ne yükselecekler.

Trabzonspor A Grubu'nda Hacettepe Üniversitesi'nin bir galibiyet arkasında 17 galibiyet-3 mağlubiyetle ikinci sırada yer alıyor. B Grubu'nda ise lider 16 galibiyeti olan Edirne Gençlik ve ikinci 14 galibiyeti olan Genç Telekom.

Trabzonspor ligde son 8 maçını kazanırken üçüncü sıradaki Selçuk Üniversitesi ile arasındaki farkı da 3 galibiyete çıkardı. Trabzonspor son maçında ise Düzce'ye tam 37 sayı fark attı. Kadrosunda Umut Tınay gibi tecrübeli ve yetenekli bir oyun kurucuyu bulunduran Trabzonspor Hadi Özdemir ve Hakan Yaprak gibi yetenekli isimlerin dışında NBA patentli Harold Jamison'a da sahip.

Koçluğunu Alaaddin Yakan'ın yaptığı Karadeniz ekibi gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde oynamaya yakın görünüyor.

Hazırlayan: Arif Şahin

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler