23 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVFenerbahçe'nin konuğu Antalya

Fenerbahçe'nin konuğu Antalya

20 Mart Cumartesi… Saat: 15:00… Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu… Beko Basketbol Ligi'nin 24. haftasında ligde son beş maçının dördünü kazanan zirve takipçisi Fenerbahçe Ülker'in konuğu play-off yarışını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye olacak.

Fener hayalkırıklığı yarattı

Sarı-Lacivertli ekip Avrupa'dan elendikten sonra, ligdeki Banvit yenilgisi haricinde müthiş bir seri yakalayarak Efes Pilsen'i iki kez yenip hem kupayı almıştı, hem de zirveye ortak olmuştu. Fenerbahçe hafta içinde ise ligin dibine demir atan Darüşşafaka Cooper Tires'a mağlup olarak hayalkırıklığı yarattılar. Antalya Büyükşehir Belediye ise iki maç kaybettikten sonra son maçında Erdemir'i 11 sayılık farkla yenerek kendine geldi. Antalya deplasmanlardaki son üç maçında iki galibiyet aldı.

Yıldızlar

Fenerbahçe'de Sloven oyuncu Emir Preldzic sonunda hakettiği dakikaları almaya başladı ve bu dakikaların da hakkını veriyor. Fenerbahçe'de tecrübeli isimler Lynn Greer, Ömer Onan ve son olarak Semih Erden takımın önemli isimleri.

Antalya'da ise oyun kurucu Aaron Lee Jackson özellikle büyük takımlara karşı müthiş bir performansa sahip. Amerikalılar Darryl Thompson ve Brian Greene'in haricinde tecrübeli Alman pivot Patrick Femerling ve yerli Umut Yenice takımın etkili isimleri.

İlk Maç

Ligin dokuzuncu haftasındaki maçta Fenerbahçe Ülker deplasmanda Antalya'yı 78-71 ile yenmişti. O maçta da Emir Preldzic 23 sayı-9 ribaund-3 asistle beklenen performansı sergilemişti.

Hazırlayan: Arif Şahin

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler