23 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVSamsun'da transfer

Samsun'da transfer

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), iki yabancı oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıklarının sürdüren Samsun Basketbol Kulübü, transfer çalışmaları kapsamında Bulgar Vera Atanasova Perostiyska ve ABD'li Katryna Renee Gaither'ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine SBK Başkanı Hüseyin Tayıncı, A Takım Sorumlusu Soner Şevket Göksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Öztürk, İbrahim Yaman ve Umut Altan Sökmen katıldı. Törende ayrıca, iki yabancı oyuncunun sponsoru olan Adeka İlaç Sanayi'nin fabrika müdürü Adem Gül de yer aldı. Bulgaristan'ın Montana 2003 takımından alınan 26 yaşındaki Vera Atanasova Perostiyska, SBK'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Geçen yıl İtalya'nın Livorna takımında forma giyen 34 yaşındaki Katryna Renee Gaither de 2001 yılında Brisaspor'da oynadığını belirterek, ''Çok mutluyum. SBK'da başarılı olmak istiyoruz'' diye konuştu. SBK Başkanı Hüseyin Tayıncı da iki oyuncunun transferinde sponsor olan firmaya teşekkür etti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler