22 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV'En iyilerden biriyiz'

'En iyilerden biriyiz'

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi  ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Aziz Akkaya, ligin en iyi  takımlarından biri olduklarını söyledi.

Akkaya, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada,  hücum yönünden güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade ederek, ''Savunmayı tam  anlamıyla oturttuğumuz zaman daha iyi bir takım olacağız. Bu yıl ligin en güçlü  ekiplerinden biriyiz. Geniş ve herkesi kullanabileceğimiz yetenekli bir kadromuz var. Son yıllara nazaran daha güçlü bir takım kurduk ve iki kupayı da hedef  olarak belirledik. Çifte şampiyonluk yaşamamamız için bir sebep yok. Yönetimimiz  bize çok destek oluyor. Aynı desteği taraftarlarımızdan da bekliyoruz. O desteği  arkamıza aldığımızda maç kaybetmediğimizi defalarca gördük'' diye konuştu.     

Takıma yeni katılan yabancı oyuncuların performansından memnun olduğunu  dile getiren Akkaya, ligdeki rakiplerinin de kadrolarını güçlendirdiğini  hatırlatarak, ''Panküp Kayseri Şeker maçını kazanarak yeni sezona galibiyetle  başlamak istiyoruz'' dedi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler