22 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVReal'den Ginobili'ye servet

Real'den Ginobili'ye servet

Marca Gazetesi'nde Ramon Trecet’in haberine göre İspanyol ekibin 32 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu kadrosuna dâhil edebilmek için kesenin ağzını açtığı belirtildi. Bu sezon San Antonio Spurs ile sözleşmesi sona erecek Ginobili, gözde serbest oyuncular arasında bulunacak.
NBA’deki kariyerindeki 8 yılda San Antonio Spurs forması giyen Manu Ginobili, Texas ekibinin kazandığı 3 şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. 2004 yılında Texas ekibi ile anlaşan Ginobili, bu sezon kontratının son senesinde 10.7 milyon dolar kazanıyor.
Mart ayının başında Ginobili, FIBA’ya yaptığı açıklamada her şeyin yolunda gitmesi halinde Türkiye’de düzenlenecek 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nda oynamak için can attığını söylemişti. Yıldız oyuncunun eşinin doğum yapacak olması nedeniyle ailesine daha çok vakit ayırmak istemesinin dışında, San Antonio Spurs ile sözleşmesinin bu yaz bitecek olması da kararında önemli rol oynayacak.
Arjantinli yıldız, 2000 – 2002 yılları arasında halen Real Madrid’in antrenörlüğünü sürdüren Ettore Messina ile birlikte Virtus Bologna çatısı altında görev yapmıştı. Öte yandan Real Madrid’in, Portland Trail Blazers’da forma giyen İspanyol oyuncu Rudy Fernandez ile de ilgilendiği ifade ediliyor.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler