22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVManevi kazançlar her şeyden önemli

Manevi kazançlar her şeyden önemli

Milli basketbolcu, “Dünya ikinciliğini her zaman hatırlayacağız. Başarımızı lekelendirmek isteyenleri de önemsemiyoruz” dedi
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanma başarısı gösteren (A) Milli Takım'ın kaptanı Hidayet Türkoğlu, yeni takımı Phoenix Suns'ın sezon öncesi hazırlıklarına katılmak için ABD'ye gitti. Dünya ikinciliğinin büyük başarı olduğunu ve Türk halkını sevinçten sokağa döktükleri için mutlu olduklarını belirten Hido, “Bizi destekleyen büyüklerimize de ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Sayın Başbakanımız Erdoğan fırsat buldukça antrenmanlarımızı ziyaret ederek, zaman zaman telefon ederek takımın yanında olmuştur. Bizim için bu manevi değerler her şeyden önemlidir'' dedi.
TARTIŞMAYA GİRMEDİK
Şampiyonada milli takıma verilen primin tartışma konusu ve davalık olmasına değinen Hido, “Türk halkının bize göstermiş olduğu desteği her zaman hatırlayacağım. Maddiyatın bunun önüne geçemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Doğal olarak her başarının üzerine bunu lekelemek için birileri çıkacaktır. Sporcu olarak bunu önemsemiyoruz” şeklinde konuştu.

NASH'İ ÖVDÜ
Basketbolseverlerden büyük ilgi gören Hido, yeni takım arkadaşı Steve Nash'in de süper bir yıldız olduğunu söyleyerek, “Onunla aynı takımda oynamak büyük bir ayrıcalık. NBA'de başarılı bir sezon geçireceğim” şeklinde konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler