22 Eylül 2024, Pazar
spot_img

Evren darbesi

Galatasaray'ın Spartak'ı 69-58 yendiği Avrupa Kupası'nda taraftarlar, Evren'e 'Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese' diye tezahürat yaptı.

Galatasaray Cafe Crown, Avrupa Kupası ön eleme turu ilk maçında, Rusya temsilcisi Spartak Saint  Petersburg'u 69-58 yendi. G.Saraylı taraftarlar, Medical Park Trabzonspor'a transfer olup, sonra yeniden Cim Bom'a dönen Evren Büker için 'Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese' diye tezahürat yapıp, tepki gösterdi. Maç sonunda da aynı şekilde tezahürat yapıp, üçlü çektirdiler. Bir taraftarın, 'Niye döndün, para vermediler mi' diye  bağırması ise gerginliği yol açtı.
MAÇI izleyen Adnan Polat ve Arda salon dışında keyifli bir şekilde sohbet etti. Aynı kupada Beşiktaş Cola Turka, deplasmanda Alman Skyliners'ı 68-61 yendi. FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası'nda ise Pınar Karşıyaka, deplasmanda Leiden Basketball'u 87-65'le geçti. Özel maçlarda alınan toplu sonuçlar: T.Telekom-A. Petkim: 83-76, F.Bahçe Ülker-Olympiakos: 63-77,Efes-A.Prokom: 101-100, F.Bahçe-Beşiktaş (Bayan): 76-67   4

ŞENER TÜRKMENOĞLU

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler