29 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVOrlando, Boston'ı muhteşem Hido ile devirdi

Orlando, Boston'ı muhteşem Hido ile devirdi

NBA Noel gününde birbirinde zorlu maçlar oynandı… Gecenin en keyifli maçlarından biri olan Orlando Magic – Boston Celtics duellosunda gülen taraf Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando oldu: 86-78… Amway Arena'daki zorlu mücadelede maçın adamı Hidayet Türkoğlu oldu… Phoenix'ten Orlando'ya dönen Hido, Orlando'yu galibiyete taşıdı… Orlando'nun maç başladığı 13-0'lık seride Hidayet'in 8 sayısı vardı… Ardından Boston 15-0'lık seri yakaladı. Oyunun çok büyük bölümünde Boston'ın hakimiyeti vardı… Boston'da Shaq, erken faul problemi nedeniyle sadece 12.39 dakika sahada kalabildi. Paul Pierce ve Kevin Garnett ile Orlando'ya üstünlük sağlayan Boston, oyunun son dakikalarında adeta kayboldu. Orlando, Boston engelini Hidayet Türkoğlu'nun muhteşem performansıyla 86-78 mağlup etti…
Hidayet oyunda kaldığı 32.41 dakikada 16 sayı, 4 ribaund ve 4 asist üretti. Orlando'da Bass 21, Nelson 12, Redick 11 ve Anderson 10 sayıyla oynadı.
Boston'da ise Garnett 22, Pierce 18 ve Davis 16 sayıyla mağlubiyeti engelleyemedi. Boston'da milli basketbolcu Semih Erden sakatlığı nedeniyle forma giymedi.

NEW YORK CHICAGO'YU AVLADI

Noel gününün ilk maçında Ömer Aşık'ın formasını giydiği Chicago Bulls, New York Knicks ile karşı karşıya geldi. New York maçı 103-95 kazandı. Ömer Aşık 6.36 dakika süre alırken, hiç atış kullanmadı; 3 ribaund-1 blokla maçı tamamladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler