6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAslan bu sezon potada 'NALGA'landı da coştu!

Aslan bu sezon potada 'NALGA'landı da coştu!

Geçtiğimiz yıl 'Cemal Nalga skandalı' ile başlayan devrim, meyvelerini verdi. Galatasaray potada 2010'u zirvede kapattı. Futbolda 'kabus' yaşayan Polat'ın da yüzü salonda güldü.

ASLINDA her şey, G.Saray Cafe Crown'ın cezalı oyuncusu Cemal Nalga'nın takım arkadaşı Tufan Ersöz'ün formasıyla hazırlık maçında oynamasıyla başladı. Türk basketbol tarihine, 'Cemal Nalga skandalı' olarak geçen bu olayın ardından Koç Okan Çevik başta olmak üzere birçok insanın başı yandı.
ADNAN Polat, amatör branşlarda ezeli rakiplerinin gerisinde kaldıklarını itiraf ederek, 'Söz veriyorum, eski günlerimize döneceğiz' dedi. Başkan'ın bu sözü; G.Saray'ı köklü değişikliklerin beklediğinin sinyaliydi. Ve sezon sonunda da takımda beklenen devrim gerçekleştirildi.
TAKIMIN başına Efes'in eski koçu Oktay Mahmudi getirildi. Geçen sezon takımın direği olan Rodaslov Rancik, guard Evren Büker ve genç oyuncular Caner ile Gökserin haricindeki tüm oyuncularla yollar ayrıldı. Mahmudi, eski öğrencileri Shumpert ve Ermal Kurtoğlu başta olmak üzere, Shipp, Andric gibi kaliteli yabancılarla kısa zamanda güçlü bir takım yarattı. Ve son olarak kazanılan derbi zaferiyle de bu hikaye lig liderliğiyle sonuçlandı. Futbol takımının geçirdiği sezonu, 'kabus' olarak nitelendiren Polat'ın da en azından basketbolda yüzü olmuş oldu.

TAM DESTEK
Ezelİ rakibine kendi sahasında 5 sezondur yenilmeyen ve bu yıl oynadığı 10 maçı da kazanan G.Saray'da Polat, galibiyet sevincini en çok Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Üstünberk ile paylaştı. Nalga skandalında istifa eden eski yardımcısı Yiğit Şardan da tribündeydi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler