9 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVPotada tarihi gün

Potada tarihi gün

Turkish Airlines Euroleague Top 16 H Grubu’nda şu ana kadar oynadığı üç maçı da kazanan Fenerbahçe Ülker, 4. maçına bugün Litvanya’da Zalgiris Kaunas karşısında çıkacak. Sarı-Lacivertliler, yarın TSİ 19:45’te başlayacak ve NTV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele öncesi, 6 puanla H Grubu’nun zirvesinde bulunuyor.

Temsilcimiz Zalgiris karşısında salondan bir kez daha  galibiyetle ayrılması halinde son 8 takım arasına kalmayı garantileyecek. H Grubu’nda galibiyeti bulunmayan ve son sırada yer alan Zalgiris ise kendi seyircisi önünde Top 16’daki ilk galibiyetine ulaşmak için mücadele verecek.

Mirsad’ın gönlü takımla

Bu arada Kayseri’deki kupa finalinde, Beşiktaş Cola Turka ile oynanan maçta sakatlanan Mirsad Türkcan ise bu akşamki zorlu mücadelede takımdaki yerini alamayacak. 

Geri dönmesinin 5-6 ay süreceğini belirten tecrübeli basketbolcu, “Aydın Örs’ün klasik sözlerindendir; bizim 3 tane hedefimiz var: Final-Four, Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası. Bunlardan sonuncusunu başardık. Şampiyon olacağımıza ve Final-Four’a kalacağımıza da inanıyorum” diye konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler