20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAdnan Polat: Sıra lig şampiyonluğunda

Adnan Polat: Sıra lig şampiyonluğunda

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, bayan basketbol takımını aldığı Spor Toto Türkiye Kupası'ndan dolayı kutlayarak, ''Galatasaray'ın bu aralar bu kupalara ve şampiyonluklara çok ihtiyacı var. Takımımızın ortaya koyduğu takım ruhu, birlik ve beraberlik umarım tüm takımlarımıza yansır'' dedi.
Polat'ın, Galatasaray Medical Park Bayan Basketbol Takımı'nın konuk olduğu Galatasaray Televizyonu'ndaki ''Söz Şampiyonlarda'' programında yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayınlandı.
Programın ilk bölümüne katıldığı belirtilen Polat, yeni hedefin lig şampiyonluğu olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
''Hepsini başarılarından dolayı kutluyorum. Gerçekten Galatasaray'ın bu aralar bu kupalara ve şampiyonluklara çok ihtiyacı var. Takımımızın ortaya koyduğu takım ruhu, birlik ve beraberlik umarım tüm takımlarımıza yansır. Gideceğimiz bir hedef daha var. O da Türkiye şampiyonluğu. Kendileriyle de konuştum, hepsi Türkiye şampiyonluğuna odaklanmış vaziyette. Bütün ihtiyaç taraftarımızın onlarla beraber olması. Yönetimimizde, basketbolu Hakan Üstünberk temsil ediyor. En büyük teşekkürü Hakan Üstünberk'e ve Genel Sekreterimiz Selçuk İren'e borçluyuz. Ben ikisini de kutluyorum. Ben tekrar bu başarıları için tüm takımı tebrik ediyorum.''
Galatasaray Medical Park Menajeri Müge Erdem ise Türkiye şampiyonluğu için Başkan Polat'a söz vererek, ''Ekip olarak Türkiye şampiyonluğuna çok inandık. Bu yola baş koyduk. Sonunu da getirip, aldığımız Spor Toto Türkiye Kupası'nı, lig şampiyonluğuyla taçlandıracağız'' dedi.
Takım kaptanı Işıl Alben de Gaziantep'te elde ettikleri başarının en büyük faktörünün inanmak olduğunu vurgulayarak, ''Sezon içerisinde çok zor zamanlarımız oldu ama bu zamanlarda takım olma olgusunu çok iyi kazandık. Çok kaliteli bir ekiptik. Biz iyi oynadığımız zaman, karşımızdaki rakibin önemli olmadığını söylüyorduk. İşin bizde bittiğini biliyorduk'' diye konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler