22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVEn kötü günümüz böyle olsun / KAAN KURAL

En kötü günümüz böyle olsun / KAAN KURAL

Ama rakibi de daha iyi değildi. Hatalar
zinciri şeklindeki maçı Marcus Kemp’in 25 sayısı
siyah-beyazlılara getirdi.

ANTALYA Belediye de özellikle Ergin Ataman sonrası Beşiktaş Cola Turka da iyi birer sezon geçiriyor. Organize, akıllı ve kapasiteleri ölçüsünde basketbol oynuyorlar. Ancak dün bütün hafta çalışmış memurun cuma mahmurluğu çökmüştü sanki üstlerine. Sezonun belki de en kötü oyununu oynadılar. İkisi birden.

Sadece başa baş girilen son 1.5 dakikada olanlara bakmak bile yeterli. Antalya Belediye son iki hücumda fark tek basketken topu potaya bile atamadan kaybetti. Beşiktaş ise en güvenilir dediği el Chatman’la maçı bitirebilecek serbest atışlarda 0/2 çekti.

Ancak bu maçın sonucunu belirleyen final aslında hatalar zinciri halindeki maçın son halkaları. Antalya’nın çoğu bomboş olan ilk 14 üç sayılık denemede şifa niyetine tek bir isabet bulamayıp 16 sayı geriye düşmesinden tutun, o andan sonra herhangi bir savunma baskısı artışı olmamasına karşın 1/12 üçlük, 4/8 serbest atış kullanan Beşiktaş’ın skorun beraberliğe gelmesine izin verişine kadar maç onlarca defa el değiştirdi. İşin ilginç yanı ibre değişikliği birilerinin başardıkları ile değil, yapılamayanlar nedeniyle oldu.

KURTARICI KEMP OLDU!

Bu kadar dağınık bir oyunda bile bir kazanan olmak zorunda elbette. Böyle zamanlarda bir adet kurtarıcı gerekiyor. O kaostan çıkıp dik duracak birileri. Hücum tamamen dağılmışken çoğu bire birden ürettiği 25 sayıyla bu isim Beşiktaş’tan Kemp oldu.

Kötü günde kazanmak lig maratonunda önemli. Bu maç bitti çünkü. Geriye sadece skoru kaldı. Ve Beşiktaş en kötü gününde sahadan galibiyetle ayrıldı. Pek mutlu değillerdir muhtemelen ama Antalya gibi yenilip mutsuz olmaktan yeğdir bu sonuç.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler