23 Eylül 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVJordan Brand'e Cedi Osman damgası

Jordan Brand'e Cedi Osman damgası

Nike tarafından 4-6 Mart tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “Jordan Brand Uluslararası Turnuvası”nda en iyi 10 sporcu arasına seçilerek Charlotte’ta organize edilen International All-Star Game’de (Uluslararası Yıldızlar Karşılaşması) forma giymeye hak kazanan Cedi Osman karşılaşmada gösterdiği başarılı performans ile göz doldurdu.

Avrupa’dan 10 ve Amerika dışındaki diğer ülkelerden altı sporcu olmak üzere toplam 16 genç basketbolcunun forma giydiği karşılaşmada ülkemizi Efes Pilsen Yıldız Takımı’nın başarılı oyuncusu Cedi Osman temsil etti.

Beyaz takım ve siyah takım arasında oynanan karşılaşmada Cedi Osman’ın da forma giydiği beyaz takım karşılaşmadan 70-63 galip ayrılırken; Cedi kaydettiği 14 sayı ile takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu ve özellikle ikinci yarıda attığı kritik sayılar ile galibiyetin mimarlarından oldu.

27 dakika sahada kalan Cedi bu süre içinde kaydettiği 14 sayının (1/2 serbest atış, 5/7 iki sayı, 1/2 üç sayı) yanı sıra 5 ribaunt, 3 asist ve 6 top çalma ile karşılaşmada oldukça etkili bir performans sergiledi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler