23 Eylül 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKendi düşen ağlamaz Adnan Bey! / ÜNAL ÖZÜAK

Kendi düşen ağlamaz Adnan Bey! / ÜNAL ÖZÜAK

Galatasaray'ın müstafi Başkanı Adnan Polat Kadınlar Basketbol Takımı'nın şampiyonluğunu F.Bahçe'ye kaptırmasının arkasından “Sonuna kadar hak ettiğimiz bir maçı hakemler katletti. Ama öncesinde atamalarda yaşanan fiyaskoyu kamuoyuna duyurmamız gerek. Basketbolun MHK'si 2 defa atadıkları hakemi değiştirerek maçın öncesinde bu işe gölge düşürdüler.
Önce baş hakem olarak Rüştü Nuran atandı. Sonra yerine Murat Biricik getirildi. Yardımcı hakemliğe ise Özlem Yalman atandı. Sonra onun yerine de Serkan Emlek getirildi. Bu atama değişiklikleri neden yapıldı? Basketbol Federasyonu Başkanı ve MHK Başkanı Metin Şahin bu durumu izah etsinler.” diyerek hüngür şakır ağladı. Aziz Bey'in amik dostu Turgay Bey'in Federasyonunun ne yapacağını bekliyordun ki e*-Başkan?

Baştan karaya ettiniz

Takımı, şubeyi sahipsiz, ağzına vur lokmasını elinden al hale, “ben bilirim” edalarınla sen getirdin.. “Nalga dangalaklığı” sonrası şube başına atadığın işinin ehli, müdebbir yönetici Nur Gencer'e Federasyon Başkanı Turgay bey istemiyor diye dokuz günde işten el çektirerek sonun başlangıcına imza attın. Kadınların başından Mihriban Oğuz'u da alarak takımı kurtlar sofrasında yalnız bıraktın.”
Federasyon doping skandalının diyetini bize ödetti” diyor eski adamın Haldun Üstünel. Daha çok bedel ödetecekler size. Adnan Bey, hiç birşeyden anlamadığını anlayamadan G.Saray'ı global başarı orucuna mahkum etti.
Yazdık, çizdik, söyledik dinlemedim; Ahmet Dedehayır ve Yiğit Şardan kendini şeytan sananlar üçgeninde yaptığı peşpeşe akıl tutulmalarıyla takımı bu hale getirdi. En son da Hakan Üstünberk, sanlı konuya Fransız zatı muhteremi şubeyle sorumlandırarak tüy dikti…

Kupayı alan Kadıköy'e geçti!

Bak dalga geçer gibi ne diyor MHK Başkanı Metin Şahin “Biz bu maça önce Rüştü Nuran'ı atadık.
Nuran bizi aradı ve ablasının doğum yaptığını ve mutlaka İstanbul dışına gitmesi gerektiğini belirtti.
Biz de o nedenle Nuran'ın yerine Murat Biricik'i atadık. “Sebebe bakar mısınız “ablası doğum yapmış”
G.Saray dokuz doğurdu kimin umurunda?
Final serisinde oynanan 4 maçta Fener'in toplam 94 faul atışı kullandığını ve bunun NBA finallerinde bile ulaşılamayacak bir rakam olduğunu şimdi şapkama anlatın. Evet normal sürenin bitimine 6 saniye kala F.Bahçe hücumunda Horakova, steps yaptı ve ayrıca faul de yoktu ama: Geçmiş olsun.
Onlar güzel günlerinizdi aslında.. Görün bakın Turgay beyiniz size daha neler edecek..

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler