24 Eylül 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVPeriler bugün toplanıyor

Periler bugün toplanıyor

Polonya'da düzenlenecek olan 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan A Milli Kadın Takım aday kadrosu yarın ilk çalışmasını saat 10:00’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapacak.

18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Takım aday kadrosu, 8 Mayıs tarihine kadar İstanbul’da çalışmalarını sürdürecek. Ay Yıldızlılarımız, 9 Mayıs tarihinde ise ikinci etap çalışmaları için Antalya’da kampa girecek. 24 Mayıs tarihine kadar çalışmalarına Antalya’da devam edecek olan millilerimiz, 25-26-27 Mayıs tarihleri arasında ise Kepez’de düzenlenecek özel bir turnuvada yer alacak.

27 Mayıs tarihinde İstanbul’a dönecek olan millilerimiz, iki gün İstanbul’da çalıştıktan sonra, 1 Haziran tarihinde İspanya’da düzenlenecek olan hazırlık turnuvası için bu ülkeye uçacak. 2-3-4 Haziran tarihleri arasına özel turnuvadaki maçlarını oynayacak olan millilerimiz, 5 Haziran günü Türkiye’ye geri dönecek.

6-7 ve 8 Haziran tarihleri arasında çalışmalarına İstanbul’da devam edecek olan millilerimiz, 9-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Zafer Kupası’nda mücadele ettikten sonra 15 Haziran tarihinde Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Polonya’ya gidecek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler