21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAtaman transfere ışık tuttu

Ataman transfere ışık tuttu

Beşiktaş coachu Ergin Ataman, transferler konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'de kendisine ait profilden transfer gündemini değerlendiren Ergin Ataman, görüşülen Kobe Bryant ile Kevin Durant'ten haber gelmediğini ve önlerine bakmaları gerektiğini söyledi.

Ataman, “Bu hafta içinde çok kaliteli ve kariyerli bir power forvet ve yine aynı kalitede bir pivot alarak transferi bitireceğiz. Beşiktaş Basketbol Takımı, katılacağı her kupada şampiyonluk kavolayan ve taraftarına heyecan veren bir kadro ile yola çıkacaktır.  Kısa oyuncu rotasyonundaki yabancı transferimiz tamam. Deron Williams, David Hawkins ve Marcelus Kemp… Kobe ve Durant'ten henüz bir haber yok. Artık önümüze bakıp takım olmalıyız. Dünyanın en iyi oyun kurucularından Deron Williams bizde. Williams NBA All Star oyuncusu ve NBA'de 20 sayı 10 asist ortalama ile oynayan bir oyuncu. Onun liderliğinde çok iyi bir takım Beşiktaş. Kobe ve Durant'e yapılan tekliflere henüz somut bir ceva alamadık. Şeref Yalçın temaslarını sürdürüyor” dedi.

Taraftarlarla konuşan ve onların sorularını yanıtlayan Ataman, Benjamin Eze'nin gelmekten son anda vazgeçtiğini, Ömer Aşık'ın ise NBA dışında forma giymek istemediğini belirtti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler