21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVErceg Beşiktaş'a doğru

Erceg Beşiktaş'a doğru

Matjaz Smodis'in Cedevita ile anlaşmasının ardından 4 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş'in Olympiakos'tan ayrılması gündemde olan Zoran Erceg ile görüştüğü iddia edildi.

Beşiktaş TV'den Kubilay Keçeli'ye göre Siyah – Beyazlılar, Erceg ile görüşmelere başladı. Ekonomik kriz nedeniyle yeni bir kadro oluşturup yüksek kontratlı isimleri elinden çıkarmak isteyen Olympiakos'ta forma giyen Zoran Erceg, 2.11 boyunda ve 26 yaşında… Erceg geçen yıl Euroleague'de 5.4 sayı 2.6 ribaunt ortalamasıyla forma giydi.

Olympiakos'ta yıllık 1.2 milyon Euro kazanan Erceg'in kontratındaki ücreti düşürmeye yanaşmaması nedeniyle Pire ekibinin Sırp oyuncuyu göndereceği belirtildi. Sözleşmesi süren başarılı forvetin kiralanması da gündeme gelebilir. Çünkü bugün Yunan basınına yansıyan haberlerde Erceg'in Olympiakos'ta devam etmeyeceği ve kiralık da olsa gönderileceği yazıldı.

Öte yandan Beşiktaş sezonu bugün kurban keserek açarken Adem Ören'in de takıma katıldığı görüldü. 5 numara pozisyonu için transfer edilen Adem, 2008-10 sezonu arasında da Siyah – Beyazlı formayı giymişti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler