30 Eylül 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVPotada şeker gibi kura

Potada şeker gibi kura

Litvanya'daki Avrupa Şampiyonası'nda ilk sekize giremeyen A Milli Basketbol Takımımız'ın da yer alacağı, 2013 Avrupa Şampiyonası elemelerinin kuraları çekildi. Almanya'nın Münih kentinde yapılan kuraya seribaşı olarak 1. torbadan katılan Türkiye, Slovenya'da düzenlenecek 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde F Grubu'nda, İtalya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Belarus ile mücadele edecek. 24 takımın mücadele edeceği şampiyonaya, ev sahibi Slovenya ile İspanya, Fransa, Rusya, Makedonya, Litvanya, Yunanistan ve Büyük Britanya direkt olarak katılacak. Kalan 16 takım ise 31 ülkenin 5'i 5'li, biri de 6'lı olmak üzere toplam 6 grupta mücadele edeceği elemeler ile belirlenecek. İLK

İKİYE GİREN VİZEYİ ALIYOR
Eleme gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar ile üçüncü sırayı alan en iyi 4 ekip de Slovenya vizesi alacak. Diğer gruplar şu şekilde oluştu. A Grubu: Sırbistan, İsrail, Karadağ, Estonya, Slovakya, İzlanda, B Grubu: Almanya, Bulgaristan, İsveç, Azerbaycan, Lüksemburg, C Grubu: Hırvatistan, Ukrayna, Macaristan, Avusturya, Kıbrıs Rum Kesimi, D Grubu: Gürcistan, Bosna-Hersek, Letonya, Hollanda, Romanya, E Grubu: Finlandiya, Polonya, Belçika, İsviçre, Arnavutluk.

Erdenay: En zorlusu İtalya
A Milli Basketbol Takım Menajeri Harun Erdenay, “Gruba baktığımızda İtalya güçlü bir ekip olarak dikkati çekiyor. Sanıyorum İtalyanlar ile birincilik için mücadele ederiz. Ama onun dışındaki takımlar beklediğimiz gibi geldi. Bizi zorlayabilecek tek takım İtalya” dedi.

Akkaş: Bütün maçları kazanırız
MİLİ Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, F Grubu'nda bütün maçları kazanmayı hedeflediklerini söyleyip, “Maçlarımızı 15 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında oynayacağız. Grubumuzda İtalya bize rakip olabilir. Ama ben bütün maçlarımızı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler