30 Eylül 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVSon Kartal Bonsu / KAAN KURAL

Son Kartal Bonsu / KAAN KURAL

Onunla ilgili tek soru işareti ise sakatlık geçmişi

BEŞİKTAŞ Milangaz Deron Williams ve Semih Erden’in NBA’e dönmesinden sonra takviye yapmak için hızlı bir arayışa girdi. Son 1 haftada neredeyse boştaki tüm oyuncularla adı anıldı siyah-beyazlıların. Her ne kadar Williams daha büyük bir kayıp olsa da asıl eksik uzun pozisyonunda olduğu için önce oraya takviye yapmaya çalıştılar.

Sezonun bu döneminde seçenek sayısı çok değil. Olanlar içinde Beşiktaş’ın tercihi Pops Mensah-Bonsu oldu. 28 yaşındaki İngiliz oyuncu Avrupa basketbolunu takip edenlerin yakından tanıdığı bir isim. Olağanüstü atletik yeteneklerini, Avrupa’da basketbol bilgisi ile birleştirip çok başarılı sezonlar geçirmiş, bu sayede NBA’de bir süre kendine yer bulmuştu.

ÇABUKLUĞU SEÇTİ

Çok gözde bir uzun olmasına rağmen boşta olmasının sebebi ise üst üste yaşadığı sakatlıklar. Dizinden 2 kez ağır sakatlık geçiren Mensah-Bonsu yaz boyu tedavi gördüğü için Britanya Milli Takımı’nda görev yapamamıştı.

SAKATLIK sorunlarını attıysa çok değerli bir katkı olacaktır. Bu tercihle Beşiktaş kuvvet yerine çabukluk ve yüksek tempoyu seçtiğini de yine gösterdi. Mensah-Bonsu fizik olarak biraz zayıf kalıyor pota altında. Bu transferle Beşiktaş içerde biraz küçük kalsa da açık sahada çabukluk açısından yine çok korkutucu bir takıma dönüşüyor.

Sİyah-beyazlılar Williams yerine oyun kurucu arayışını da sürdürüyor. Ama Can Akın ve Mehmet Yağmur’la şimdilik devam edip, ayın 25’inde NBA başladıktan sonra kadroya giremeyen oyuncuların ve Avrupa Ligi’ne ilk turda veda eden takımların oyuncuları arasında en uygun ismi bulmaya çalışacaklar.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler