20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV'Buruk bir mutluluk'

'Buruk bir mutluluk'

2011’deki son derbi mücadelesinde Galatasaray Medical Park ile karşılaşan ve rakibini büyük bölümünde geride oynadığı maçta zor da olsa devirmeyi başaran Fenerbahçe Ülker’de Şube Koordinatörü Aydın Örs, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
Derbiyi tarihi bir kalabalık önünde oynadıklarını söyleyen Aydın Örs, “16-17 bin kişi önünde oynadık. Geçen yıl Euroleague maçlarında da salon doluyordu ama ben salonu bu kadar hınca hınç görmemiştim. Rakibin Galatasaray oluşu, sakatlarımızın tam forma girmemesi ve iki oyuncudan eksik sahaya çıkmamız, oyunumuzu etkiledi, basketbolcularımızın üzerinde bir gerginlik yarattı. Ancak bu takımın en olumlu yanı, mücadeleyi hiç bırakmaması. Derbide de 11 sayı geriye düştüğümüz anda bile mücadeleden vazgeçilmedi ve sonunda da oyun istediğimiz tempoya girdi. Oyuncuların mücadelesi seyirciyi de motive etti. Oğuz’un aldığı ribauntlar, kolay basketler bulması, uzun süren sakatlıkların ardından Engin ile Tomas’ın en kritik anlarda sorumluluk alması ivmeyi lehimize çevirdi. İyi oynadığımızı söyleyemem ama kazanmak önemliydi” dedi.

4’te 1’lik bölüm bize yakışanı yapmadı

Taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle oyunun yaklaşık 20 dakika durmasının çok üzücü olduğunu belirten Örs, “Salonun 4’te 3’ü takımını centilmence destekledi, Fenerbahçe’ye yakışanı yaptı ama 4’te 1’lik bölüm konfetiler ve küfürlerle oyunun durmasına neden oldu. Biz Fenerbahçe’nin taraftarının yıllardır salonlarda örnek gösterilecek hareketlerine alışmışken, bununla övünürken, bu yapılanlar inanın beni çok üzdü. Ne yazık ki derbilerde alışkanlık haline geldi bu durum. Artık bu lugattan da kurtulmalıyız. Bu kadar güzel bir mücadelenin ardından bunları konuşmak inanın çok kötü bir durum. Galatasarayda mükemmel mücadele etti, oyunu önde götürdü. Onları da tebrik ediyorum. Böyle güçlü bir rakibimizi yendiğimiz maçın ardından buruk bir sevinç yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Barış ve özgürlük yılı olsun

Yeni yılla ilgili temennilerini dile getiren Aydın Örs, “Türk Sporu ve Fenerbahçe camiası için iyi bir yıl diliyorum. Umarım barış yılı olur. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin de en kısa süre içinde özgürlüklerine kavuşmalarını istiyorum. Herkesin yeni yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler