21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV'Erkeklerin gözü bende'

'Erkeklerin gözü bende'

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın Letonyalı oyuncusu Elena Babkina, ülkesinde verdiği röportajda uzun boylu ve sarışın olduğu için İstanbul’da erkeklerin sürekli kendisine baktığını söyledi.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na sezon başında gelen Letonyalı Elena Babkina, ülkesinde yayın yapan Apollo adlı internet sitesine ilginç açıklamalar yaptı.
Sarışın ve uzun boylu olduğu için çok fazla dikkat çektiğini belirten Babkina, “Sokakta manken olup olmadığımı soruyorlar. Güneş gözlüksüz dışarıya çıkamıyorum. Erkekler hep bana bakıyor ve konuşmak istiyor. Bu da beni rahatsız ediyor ancak görmezden gelmeye çalışıyorum” dedi.
22 yaşındaki oyuncu Galatasaray ile yaşanan rekabetin kendisini etkilediğini de vurgulayarak, “Derbi maçta bunu yaşayamadık, çünkü Galatasaray seyircisi maça alınmamıştı. Ancak rekabet öyle yoğun ki başka maçlarda bile hep Galatasaray aleyhine tezahüratlar oluyor” diye konuştu.

‘İlk başlarda zorlandım’
Takımda çok kaliteli isimler olduğu için forma bulmanın kolay olmadığını ifade eden, Babkina “Avrupa’nın en iyi kulübündeyim. Bu benim üst seviye bir takımdaki ilk senem ve burada olduğum için çok gurur doluyum. İlk başta zorlandım. Takımda uzun yıllardır oynayan oyuncuların kendi aralarında bir iletişimleri vardı ancak ben de artık ortama alıştım” diyerek sözlerini noktaladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler