20 Eylül 2024, Cuma
spot_img

Aşık'a servet

NBA’de Bulls forması giyen Ömer Aşık için Houston servet önerdi. 3 sezon için 25 milyon dolarlık teklifin son yılındaki 14.8 milyon dolar, Türk sporcuların rekoru olacak.
A Milli Basketbol Takımımız’ın yıldız ismi Ömer Aşık, Chicago Bulls’tan, Houston Rockets’a transfer oluyor. 2 yıldır oynadığı Bulls’ta son dönemdeki etkili performansı ile dikkatleri çeken Aşık için, Rockets 3 yıllık toplam 25 milyon dolar teklifte bulundu. İlk iki yıl 10 milyon dolar civarında kazanacak olan Aşık, son sezonunda ise 14.8 milyon dolara oynayacak. Sözleşmenin imzalanması durumunda Aşık, 3. sezonunda, bir yıl içinde en çok kazanan Türk sporcu unvanını elde edecek. Indiana ve Portland tarafından da istenen yıldız oyuncu, Houston’a evet derken, aynı teklifi Chicago Bulls’un da karşılaması durumunda takımında kalacak.

Öte yandan Ömer Aşık’ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde boy gösterecek 12 Dev Adam kadrosunda da bulunmayacağı öğrenildi. Federasyon Başkanı Turgay Demirel ile görüşerek izin alan ve ABD’ye giden Aşık ile birlikte Kerem Gönlüm’ün de takımdan affını istediği ve Hidayet Türkoğlu, Ömer Onan, Kerem Tunçeri gibi isimlerinden ardından bu iki yıldızın da bu sezon Ay-yıldızlı formayı giymeyeceği ifade edildi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler