21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVDevler Ankara'da hedefe kilitlendi

Devler Ankara'da hedefe kilitlendi

EuroBasket 2013 eleme grubu maçlarına hazırlanan A Milli Takım, bu akşam Ankara’daki ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

EuroBasket 2013 elemelerinde ilk maçını Beyaz Rusya ile oynayacak takımımızın oyuncularından Ender Arslan ve Doğuş Balbay bu maç ile ilgili görüşlerini TBF'ye paylaştılar.

Ender Arslan, Beyaz Rusya’nın çok iyi tanımadıkları bir rakip olduğunun altını çizerken, “Takım olarak toplandığımız günden itibaren iyi çalıştık. Almanya’da katıldığımız son turnuvaya kadar da bunu sahaya yansıtıyorduk ancak Almanya’da yorgunluğun da etkisiyle istediğimiz mücadeleyi ortaya koyamadık. Şu anda eleme maçlarına takım olarak hazırız. Beyaz Rusya’yı çok iyi tanımıyoruz ama biz evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. O nedenle başlangıç çok önemli. Ankara’da çok güzel günlerimiz oldu. 2010 Dünya Şampiyonası’nın grup maçlarını unutmamız mümkün değil. Umarım yine Ankaralı basketbolseverler de bizi yalnız bırakmazlar ve biz de mücadelemize kazanarak başlarız” dedi.

Bugün ve yarınki antrenmanları iyi değerlendirmek istediklerini vurgulayan Doğuş Balbay, “Çok faydalı bir hazırlık dönemi geçirdik. İyi başlamış olsak da istediğimiz gibi iyi bitiremedik ama adı üstünde hazırlık dönemi. Dersler aldık. Özellikle son 3 maçta yaptığımız hataları eleme maçlarında yapmamaya çalışacağız. Beyaz Rusya maçı öncesinde 2 antrenmanımız kaldı. Bu antrenmanları iyi değerlendirip, kazanarak başlamak hatta tüm maçları kazanarak hedefimiz olan 2013 Avrupa Şampiyonası için gereken vizeyi almak istiyoruz” diye konuştu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler