21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVSemih Baba sen çok yaşa! / AVNİ BAŞOĞLU

Semih Baba sen çok yaşa! / AVNİ BAŞOĞLU

Zaferin baş kahramanı Semih'tir. Belaruslu uzunlarla adeta tek başına boğuştu. 20 sayı, 9/12 şut, 6 ribaunt, 2 asist, bir top çalma ile milli takımı sırtladı. Bu maçta Semih'in dinlenmek için kenara çıktığı anlarda, pota altı savunmamız çok açık verdi. 12 fark da böyle bir anda kapandı. Semih oyunda iken, rakip uzunlar çember altımızda Semih duvarına tosladı. Semih, hücumda da, pota altı ve çevresinden, zor atışlarla skor üretti.

ALTIN VURUŞ EMİR'DEN!
Bir diğer kahraman, 'Altın Vuruşu yapan Emir' topu sette iyi taşıyarak, rakip savunmanın düzenini bozdu. 5  asistiyle arkadaşlarını sayı yollarına soktu. Kısır anlarımızın kahramanları da ikişerden, 4 üçlükle Serhat ve Ender'di.
Bençten gelen oyuncuların çok az katkı yapması, affedilemez.
Gençler; işte şans. Kullanın hadi!.. Transferin flaş ismi İlkan, 5 ribauntluk katkı yaptı. 9 ribauntluk üstünlüğümüze karşı, 13 top kaybı yapmak, çok fazla gelmeyebilir ama çoğu acemice kayıplardı. Son 7 saniyeye, berabere girmemizin öncelikli suçu, bu kayıplardı. Bir de… Uzunlarımızın, hücumdan geri gelmede, geç kalmaları, 'Bi ton sayı yememize!' neden oldu. İtalya'da olursa, fark yeriz.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler