Ana SayfaDİĞERARŞİVKayseri Kaski'de keyifler yerinde

Kayseri Kaski'de keyifler yerinde

- Reklam -

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Kayseri KASKİ'nin Baş antrenörü Ayhan Avcı, ''Ligde 8 maçta 7 galibiyet aldığımız için çok mutluyuz'' dedi.

Avcı yaptığı açıklamada, dün sahalarında 84-76 kazandıkları Homend Antakya Belediyesi maçıyla birlikte ligdeki galibiyet sayılarını 7'ye çıkardıklarını hatırlattı.

Sezon başında belirledikleri hedeflere adım adım ilerlediklerini ifade eden Avcı, ''Lige çok güzel başladık. Geride kalan 8 hafta sonunda sadece bir yenilgi aldık. Aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu güçlü takımları yenmeyi başardık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İlk yarıyı 10 galibiyetle bitirmeyi arzu ediyoruz. Bunu başarabilecek güç ve potansiyelimiz var. Bütün çabamız bu yönde'' diye konuştu.

Avcı, Homend Antakya Belediyesi galibiyetinin 13 Aralık Perşembe günü Mersin Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda oynayacakları FIBA Avrupa Kadınlar Kupası sekizli final rövanş mücadelesi öncesi takıma büyük moral olduğunu da sözlerine ekledi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler