20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVHayata dönüş! / ÜMİT AVCI

Hayata dönüş! / ÜMİT AVCI

Lige iki yenilgi ile başlayan Beşiktaş Sompo Japan, ilk galibiyetini Ankara deplasmanında, Türk Telekom karşısında aldı. Siyah-beyazlılarda oyun kurucuların etkili performansı takımlarına maçı kazandırdı.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 3. haftanın ilk karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan, deplasmanda Türk Telekom’u 79-65 yendi, ilk galibiyetini elde etti.

İki takımın da hücumda çok iyi yüzde ile oynadığı ilk periyot 25-22 Beşiktaş üstünlüğüyle geçildi. Ankara ekibi boyalı alanı iyi kullanıp, faul çizgisine de giderek skor üretirken, Beşiktaş rakibine dış atışlarla yanıt verdi. Lampe’nin boyalı alandaki etkili performansı, Siyah-beyazlılar’ın farkı artırmasını sağlarken devre de 41-35 Beşiktaş lehine tamamlandı.

İkinci yarının başında Savovic ile etkili oldu ev sahibi ama kısalarından bir türlü istediği katkıyı alamadı, özellikle takımın ilk skor opsiyonu olan Brown bir türlü devreye giremeyince Engin ve Cenk’in arka arkaya üçlükleriyle arayı açan Beşiktaş, 60-43’te farkı 17’ye çıkarırken, 3. çeyreğe de 62-48 galip girmeyi başardı.

Kartal hata yapmadı

Telekom bir kez daha boyalı alandan skor buldu. Son çeyreğin başında Ermal ile art arda basketler bulan Başkent ekibi farkı tek hanelere düşürdü. Woodside ile 33. dakikada skoru 63-57’ye getiren ev sahibi çok iyi bir maç çıkaran Wolters, Engin ve Muratcan’a bir kez daha teslim oldu. 36. dakikada Engin ile bir üçlük bularak farkı 9’a çıkaran Beşiktaş, son dakikalarda da iyi oyununu devam ettirdi, salondan 14 farklı galip ayrılmayı bildi.

Beşiktaş 3. maçında ilk galibiyetini elde ederken, Türk Telekom ise ligdeki 2. maçında yine galibiyetle tanışamadı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler