22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKunter: Oyuncularda davranış bozukluğu var, isim veremiyorum

Kunter: Oyuncularda davranış bozukluğu var, isim veremiyorum

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Banvit'e 81-74 yenilerek elenen Beşiktaş'ın başantrenörü Erman Kunter, önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısına katılan Kunter, Banvit'e yenildikleri ilk maçtaki hataları tekrarladıklarını belirterek, “Saha içi ve kenarda davranış bozukluğu yaşıyoruz. Bazı oyuncularımda bu var. İsim vermiyorum. Modern basketbolda bunun yeri yok. Bunları aşamıyoruz. Çok anahtar oyuncular stres yaptılar. Basit bir şey olan yabancı oyunculardan verim alamadık. Türk oyuncular bence katkı yaptılar. Faul problemi, bir senedir süren sorunumuz. Bazı şeylerin izahı çok zor. Bu kadar faul kaçırabileceğimiz aklıma gelmezdi. Bazı yabancı oyuncu seçimlerini yanlış yapmışız. Yapılan tercih hataları var. Sorumluluk benimdir. Bunların hesabını ben bir şekilde veririm” dedi.

Sezonun, kendisi açısından da zor geçtiğini ifade eden Kunter, “Gelecek yıl yeniden yapılanma gerekiyor. Buraya öyle bir dönemde geldim ki bomba kucağımızda patladı. Bir sene daha kontratım var. Başkanla da konuşuyorum. Ben çok farklı bir yapıda kalmak istiyorum, transferinden organizasyonuna kadar… Ben kalırsam bu sistemi değiştirmek zorundayım. İstediğim doğruları yapamadım. Beşiktaş Kulübü'nün gelecek seneye hiçbir şeyi kalmadı. Yeniden yapılanmamız lazım. Beni de en çok üzen bu” diye konuştu.

Kunter, sezon genelinde bir takım olamadıklarını anlatarak, maçların sonunu getirecek oyuncu eksikliği çektiklerini de sözlerine ekledi.

Beşiktaşlı basketbolcu Cevher Özer ise elendikleri için çok üzgün olduklarını ve siyah-beyazlı taraftarlardan özür dilediklerini aktardı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler