8 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVİnanamıyorum /Doğan Hakyemez

İnanamıyorum /Doğan Hakyemez

Görevde olduğum ve olmadığım zamanlarda Avrupa Şampiyonalarında gruptan çıkamadığımızı hiç hatırlıyamıyorum.

Finlandiya ve İtalya'ya yeniliyoruz bir gün ara var Tanyeviç'e kimse yaptığı hataları söyleyemiyor mu! Niye Ender'le başlamıyorsun, pota altından Kevgire döndük. Oğuz niye kenerda, Hidayet basketbol hayatının en kötü turnuvasını oynuyor niye kenara almıyorsun. Arka arkaya sayılar atan oyuncularımızı niye bench e çekiyorsun, her maçta periyot sonu basket yiyoruz niye tedbir almıyorsun,yaptığı faulden sonra hakemi alkışlayan Semih'e iki çift laf niye etmiyorsun diye Tanjeviç'i bir kişi uyarmazmı.

Yukarda saydıklarımın ikisini dikkate alsak turnuvanın kaderi değişecek. Hadi Tanyeviç'e kimse bir şey önermiyor basında çıkan tenkitleridemi duymamazlıkan geliyorsunuz.

Bakın 2010 yılında Dünya İkincisi olurken Kerem-Ender gibi üst düzey iki oyun kurucumuz vardı. NBA oyuncularımız Hidayet, Ömer Aşık ve Ersan takım çalışmalarına zamanında katılmıştı. Bench de Orhun Ene gibi oyuncuların inandığı bir yardımcı antranör vardı. Herşeyde önde birbirine inanmış 12 adam vardı sahada.

Ama biz ne yaptık, Orhun Ene'yi küstürdük. Bizi Dünya ikinciliğine taşıyan Kerem Tunceri'dışladık.
Hazırlık dönemine sudan bahanelerle gelmeyen ve getirelemiyen NBA oyuncularını İlk beş oynatarak takım olma anlayışının dibine dinamit koyduk.

Her maçta ayrı bir beş deneyerek oyun içinde istikrarı sağlayamadık. Sinan ve Doğuş'tan bir numara yaratalım derken Ender'in morelini bozduk.
Oyun içinde iyi oynayan oyunculardan bir beşi sahada tutamadık. Ve inanın kadro açısından en zayıf Avrupa Şampiyonasında İNAT UĞRUNA daha iki maç kala havlu attık.
KAHROLDUK, ÜZGÜNÜZ. TÜRKİYE BU SONUCU HİÇ HAKETMİYOR

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler