8 Mayıs 2026, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTaştimur: Beko Ligi'ne çıkarız

Taştimur: Beko Ligi'ne çıkarız

TB2L’de BEST Balıkesir’e 17 sayı farkla yenilerek, yedinci maçında üçüncü yenilgisini alan Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı’nda coach Gökhan Taştimur, rakip takımı kutlayarak, takım olarak eğitim maçlarını oynadıklarını söyledi.
Deneyimli teknik adam, şöyle devam etti: “BEST Balıkesir’i aldıkları net galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Kendilerini kutlamak gerekir; şehirdeki basketbol heyecanı bayağı üst seviyede.Umarım en kısa zamanda onlarda istedikleri yerlere ulaşırlar.”
“Bize gelince; bu maçlar bizim için eğitim karşılaşmaları. Kazanırız, kaybederiz, daha da önce belirtiğim gibi önemli olan play-off’a girecek galibiyet sayısını elde etmek. Biz onun peşindeyiz. Bu maçların hepsinde tamamiyle filmin sonuna hazırlık yapıyoruz. Benim takımlarımda genellikle durum böyledir. Normal sezonu beşinci, altıncı, yedinci, sekizinci bitiririz. 10 maçın üstünde mağlubiyet alırız. Ama sezon sonunda ya şampiyon olur, ya da ikinciliği elde ederiz.”
“Bugün tabii ki çok kötü basketbol oynadık. Bizi böylesine kötü basketbol oynamaya zorlayan BEST Balıkesir’in iş ahlakı ve oyun düzeni en üst seviyedeydi. Kendilerini yüzde 100 kutluyorum. Kendi dünyama baktığım zaman maçı kurtaracak, veya maçta acaba şunu da yapsak daha da iyi olur diyeceğimiz taktiksel şeylerin hiçbirini yapmadık. Sadece aynı prensipte, sistemde ve düzende oynuyoruz. Belki yapsaydık fark 50 sayı olurdu. O da ayrı bir konu. Bunu da söylemekte fayda var. Tekrar Balıkesir takımını tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”
Maçın hakem üçlüsünü gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eden coach Taştimur, “Son iki üç haftadır tekrarlıyorum; muazzam iyi maç yöneten hakemleri görüyoruz. Belki biraz üzülüp, bozulmuştum ama bugünkü hakem üçlüsü çok iyi ve net maç yönettiler. Bu çok sevindirici bir gelişme. Çünkü her hafta grafikleri yukarıya doğru çıkıyor. Hakemlerin o forma ulaşması takımımız açısından da önemli. Haftalar geçtikçe hafta içinde de çalışma ve maç yönetme şansını bulmaktalar. Çünkü İkinci Ligde farklı illerden geldiği zaman bu sertlikte maç yönetme sorunu yaşıyorlar. Aman nazar değmesin ben kendi namıma hakemlerden memnunum. Kazansak da, kaybetsek de onları da kendi işlerini iyi yapmaya gayret ettikleri için teşekkür ederim” dedi.
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler