5 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVEfes 'Duda'k uçuklatacak

Efes 'Duda'k uçuklatacak

Beko Basketbol Ligi’nde önceki gün F.Bahçe Ülker’e kendi sahasında 73-64 kaybeden ve THY Euroleague Top16’da oynadığı 5 maçın sadece 2 tanesini kazanan Anadolu Efes gelecek sezon için büyük oynuyor. Oktay Mahmuti ile yolları ayırdıktan sonra başantrenörlük görevine Vangelis Aggelou’yu getiren lacivert-beyazlıların sezon sonu için efsane koç Dusan Ivkovic ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

KUPA CANAVARI

Sırp teknik adamın ismi, yardımcılığını yapan Aggelou’nun gelişi ile ortaya daha önce de atılmıştı. Ancak Avrupa’nın en iyi basketbol sitelerinden biri olan Sportando dün yaptığı haberle 70 yaşındaki başarılı antrenörün Anadolu Efes ile 2 yıl için 4 milyon Euro’luk sözleşme imzaladığını iddia etti.

Geçtiğimiz aylarda 2.5 yıllık kontrat yapılan ve Ivkovic’in sağ kolu olarak bilinen Aggelou ile Sırp antrenör daha önce Avrupa’da birçok kupa kazandı. İkili 2006’da Dinamo Moskova’da ULEB Kupası, 2011’de Yunanistan Kupası ve 2012’de hem Yunanistan Ligi şampiyonluğu hem de İstanbul’un ev sahipliğinde Euroleague zaferi yaşadı.

Aggelou’dan önce de Ivkovic’in kapısını çalan lacivert-beyazlıların 70 yaşındaki antrenörün sezon ortasında takım çalıştırmak istememesi nedeniyle bu transfer harekatı yaz aylarına kalmıştı. Ivkovic’in anterönlük koltuğuna oturmasıyla Anadolu Efes’in yapacağı transfer hamleleri de merakla bekleniyor.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler