NBA’de açılış gecesinin ikinci maçında Golden State Warriors, LA Lakers’ı 119-109 yenerek evinde hata yapmadı.
29 asistle oynayan ve topu iyi paylaşan Golden State’te Steph Curry 8/8 serbest atış ve üç üçlükle 23 sayı 4 asistle oynarken maçın sonucunu belirleyen müthiş dış atış isabetini buldu. Bir de blok yapan Curry, en kritik yerde Gabe Vincent’ın üçlüğüne izin vermedi.
16/16 serbest atışla oynayan Jimmy Butler 31 sayı 5 ribaund 4 asistle maçın yıldızı olurken Jonathan Kuminga 17 sayı 9 ribaund 6 asist üretti. Draymond Green ise 8 sayı 7 ribaund 9 asist ile mücadele etti.
LeBron James’ten yoksun sezona giren Lakers’ta Luka Doncic 41 dakikada 17/27 isabetle 43 sayı 12 ribaund 9 asist 2 top çalma 1 blokla oynadı.
Doncic’e Austin Reaves 26 sayı 5 ribaund 9 asistle destek olurken DeAndre Ayton 10 sayı 6 ribaundla mücadele etti.



