28 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVBaşkent'in 'Kartal'ı / ÜMİT AVCI

Başkent'in 'Kartal'ı / ÜMİT AVCI

Türkiye Basketbol Ligi’nde 9. haftanın açılış maçında Beşiktaş Integral Forex, Ankara’da Rönesans TED Kolejliler’i 88-83 yenmeyi başardı. Maça iyi başlayan ev sahibi oldu ve dış şutlardaki başarısıyla öne geçmeyi başardı. Ancak Beşiktaş karşısında sürekli dışarıdan skor bulma çabasına giren TED, rakibin boyalı alanda önce Armstrong, ardından da Johnson ve Bajramovic ile bulduğu sayılara engel olamadı, ilk periyot siyah-beyazlıların 23-19’luk üstünlüğüyle tamamlandı.

Ribauntlarda da üstünlük kuran Beşiktaş karşısında TED, Pittman ile boyalı alanda denge kurmaya çalışsa da, konuk takım devreyi de 43-37 galip bitirdi.

TED, ikinci yarının başında yine üç sayı isabetleriyle öne fırladı, 55-51 ile skoru lehine çevirdi. Beşiktaş da dışarıdan Lofton ile isabet bulunca yeniden kontrolü ele geçirdi, son çeyreğe 69-66 galip girdi.

Kendi silahıyla vurdu

Ankara ekibi boyalı alanda bir türlü istediği ritmi bulamasa da dış şutlarla oyuna tutunmayı başardı, 35. dakikada 75-75 eşitlik vardı. Bajramovic’in üçlüğüyle bir kez daha öne geçen Beşiktaş, Lofton ile de kritik üçlükler bulunca, rakibini kendi silahıyla vurdu, haftanın açılış maçında ilk kazanan takım oldu. Rönesans TED Kolejliler, bu sonuçla 9. maçında 6. yenilgisini tattı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler