14 Ekim 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERKadınlar Basketbol Süper LigDerbide kazanan Fenerbahçe Opet

Derbide kazanan Fenerbahçe Opet

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring’i ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısını 42-38 önde tamamlayan Fenerbahçe, karşılaşmayı 82-73 kazandı.

Fenerbahçe Opet adına Emma Meesseman 22 sayı 8 ribaund 5 asist, Alperi Onar 14 sayı 1 ribaund üretti.

Galatasaray Çağdaş Faktoring takımında Brianna Ashaki 26 sayı 4 ribaund 3 asist, Julie Vanloo 14 sayı 1 ribaund 5 asist ile oynadı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Opet 2’de 2 yaparken; Galatasaray 3. maçında ilk kez kaybetti.

BENZER HABERLER

2 YORUMLAR

  1. bugun gs kadın futbol macinda skandal kere skandal hakem kararlari, kadin basket macinda ayni sekilde ama sonuc degismiyor, Fenerbahce Opet kadin takimi sanirim ardarda 57. resmi macini da kazaniyor. boyyug!!! antrenor ekrem bey’in de bu maglubiyette payi buyuk, hakemlerle de Fener’i yenemedi, surekli oynattigi koreli kizi bizimkiler mac boyunca darmadagin etti, bir Emma bir Badiane… hakemlere ragmen iste boyle her sene boyle bu torpilli takimi boyle yen amman amman.

  2. GS li yöneticiler.Artık bir el atın şu amatör branşlara.Yıllardır ızdırap çekiyoruz.Her sene değil ama arasıra yatırım yapında biz de arasıra sevinelim.Şimdi diyecekler ki:Yatırımın maddi olarak karşılığı yok.Taraftarı sevindirmek,gururlandırmakta bir büyük karşılıktır ve maddiyat ile ölçülmez.GALATASARAY bir futbol takımı değildir.Alba Torrens.Nevriye,Işıl,Esra,Zellous,Şebnem ve adını yazamadığım kadroyla EL şampiyon oldu.Bundan büyük getiri olur mu.?Bugün gerçi bakıyoruz rakipte 8-9 çok kaliteli yabancı oyuncu var.Bu takım rahatlıkla WNBA oynayabilir.Denge de çok farklı.Tabi bu da milli takımı yok ediyor .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler