12 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigBüyükçekmece 18'den döndü, iki uzatmada kazandı

Büyükçekmece 18’den döndü, iki uzatmada kazandı

Türkiye Sigorta BSL’de ikinci hafta maçında Onvo Büyükçekmece 18 sayıdan dönerek Türk Telekom’u iki uzatma sonunda 99-88 yendi.

Maça çok iyi başlayan Türk Telekom, 22-11 geçtiği ilk çeyreğin ardından farkı 18 sayıya kadar çıkardı. Ancak 26-12’lik üçüncü çeyrekle oyuna geri dönen Büyükçekmece, son bölümde öne geçmeyi de başardı. Son anda yaşananlar ise büyük tartışmalara sebep oldu. Türk Telekom’da Max Heiddeger son top için hücum ederken şutunu kaçırdı. Büyükçekmece büyük bir şans yakaladı ve Jermaine Love hızlı hücumda potaya giderken İsmet Akpınar topa dokundu ve normal süre 68-68 sona erdi. Büyükçekmece cephesi faul beklerken şiddetli itirazlar yaşandı. Büyükçekmece Genel Menajeri Cihan Mumcuoğulları atılırken koç Özhan Çıvgın da teknik faul aldı. Telekom uzatmaya teknik faullerden doğan serbest atışlarla başlarken denge bozulmadı. Türk Telekom yine maçı kazanmak için bir fırsat ele geçirdi ancak İsmet Akpınar’ın şutu girmedi ve ikinci uzatmaya geçildi. Jermaine Love’a Yannick Franke de destek olunca Onvo Büyükçekmece, Türk Telekom’u 99-88 yendi.

Son uzatmayı 16-5 kazanan Onvo Büyükçekmece’de Jermaine Love 30 sayı 3 ribaund 7 asist, Yannick Franke 27 sayı 8 ribaund 3 asist ve Evan Bruinsma 11 sayı 14 ribaund 3 asist ile oynadı. Büyükçekmece’de Ata Kahraman 17 sayı 7 ribaund 5 asist ile karşılaşmanın en kritik ismi olurken Emircan Koşut 4 sayı 4 ribaund 1 asist 2 blokla mücadele etti.

Üstünlüğünü koruyamayan Türk Telekom’da Max Heiddeger 21 sayı 6 asist, Anthony Brown 13 sayı 5 ribaund 4 asist, Kyle Alexander 10 sayı 7 ribaund ve İsmet Akpınar 18 sayı ile oynadı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler